luni, 8 noiembrie 2010

Săptămâna Reciclării Hârtiei

Cu 6 zile în urmă se dădea startul Săptămânii reciclării hârtiei în care toți elevii și profesorii ai Colegiului Național I.C. Brătianu erau invitați să scape de maculatura inutilă într-un mod eficient.

Începutul a fost greoi, doar 20 kg fiind aduse către reciclare de doi elevi din clasa a 12-a A (Cosmin Stuparu și Ana Chiriac) și de doamna profesoară Alina Oprea.

După ziua de joi, cântarele anunțau 200 kg și parcă nimic nu aștepta ce va aduce și ultima zi a campaniei. Ei bine, amiaza zilei de vineri ne anunța că s-au strâns 700 kg de maculatură.

Nu ne rămâne decât să felicităm pe cei care s-au implicat și îi învităm în continuare la fapte care să demonstreze respect față de mediu dar și un mod de a gândi eficient și sustenabil. Așadar, o rundă puternică de aplauze pentru clasele participante: 10A, 10B, 11A, 11C, 11G, 11E, 12C, 12A, 12D, 12F și pentru doamnele profesoare care au dat un exemplu elevilor, Alina Oprea și Bianca Berceanu.

A sosit și momentul dezvăluirii premiului surpriză, o vizită la planetariu pentru primele 30 persoane care au contribuit cel mai mult.

Săptămâna reciclării hârtiei a luat astfel final dar asta nu înseamnă că doritorii nu mai pot contribui. Cei care mai au maculatură pe care nu o folosesc acasă o pot lăsa zilnic la sala 1.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu